til forsiden
 

Dansens Dag Fotokonkurrence 2014

 

Dansens Dag fotokonkurrence

Ta’ et foto fra Dansens Dag og deltag i Dansens Dag fotokonkurrencen. Det skal være et dansefotografi, et foto af publikum eller fang noget andet, der har med Dansens Dag at gøre. Det eneste krav til deltagelse i konkurrencen er, at fotoet skal være taget i forbindelse med et Dansens Dag-arrangement i 2014.

 

 

Vinderfoto fra 2013, taget af Ole Steen Petersen

 

 

Kriterier for deltagelse

Hvis du tog et rigtig godt foto under en begivenhed omkring Dansens Dag 2014, kan du sende det ind og deltage i konkurrencen. Det kan være et dansefoto, et fotografi af publikum eller fang noget andet, der har med Dansen Dag at gøre. Det eneste krav til vinderfotoet er, at de er taget i forbindelse med et Dansens Dag arrangement i 2014. En jury vil udvælge et vinderfoto blandt alle de indsendte.

 

Fotoet skal formidle Dansens Dag som begivenhed. Dansens Dag sætter spot på dansens universelle evne til at krydse alle politiske, kulturelle og etniske grænser og forene folk i fred og venskab gennem et fælles sprog: DANS! Dansens Dag er en fejring af alle dansestilarter, for både amatører og professionelle og for alle aldre.

 

Konkurrencen er for amatørfotografer. Hver deltager kan indsende max 3 fotos. Alle fotografier vil blive offentliggjort på www.dansensdag.dk. Dansens Dag forbeholder sig ret til at benytte fotografierne i PR-øjemed ved kreditering af fotografen.

 

Specifikationer til fotografiet

For at få det mest optimale fotografi, har vi nogle få krav, der skal overholdes. Fotografiet skal sendes i jpg-format og fylde max 5mb og min. 1 mb. Skriv en kort titel på fotografiet og hvor det er taget. Send derefter fotoet/fotoerne i en mail til presse@dansensdag.dk.

 

Præmie

Hovedpræmien: Vælg mellem en iPod Shuffle eller et par gode høretelefoner!

 

Frist for indsendelse

Deadline er 2. maj 2014 kl. 12. Vinderen offentliggøres d. 7. maj 2014.

 
Modtag nyhedsbreve
-klik her
   
 
Dansens Dag – DANSEhallerne – Pasteursvej 14 – 1799 København V – info@dansensdag.dk Dans24syv arrangerer Dansens Dag i 2012, 2013 og 2014