til forsiden
 

Kom godt i gang 
Du kan tilmelde dig med lige præcis det arrangement, du har lyst til. Det kan være lille eller stort, indendørs eller udendørs og med få eller mange deltagere. Betragt det som en mulighed for at vise din dansestilart, få flere medlemmer i din forening, komme i kontakt med nye brugere i dit teater/kulturhus - eller blot som en mulighed for at fejre dansen sammen med en masse andre! Her er et par gode råd, der sikrer, at dit arrangement bliver en succes.

1. Hvis du planlægger et udendørs arrangement, så vær forberedt på, at vejret kan være dårligt. Hav en plan B i tilfælde af regnvejr!

2. Brug dit netværk, når du planlægger dit arrangement. Slå dig evt. sammen med andre danseinteresserede i dit lokalområde. Det betaler sig at løfte i flok!

3. Benyt det officielle Dansens Dag-logo: logoet ligger til download her. 

4. Du kan kontakte din lokale tovholder for råd og vejledning. Din lokale tovholder kan også hjælpe med at sætte dig i kontakt med andre personer fra danseområdet eller relevante samarbejdspartnere i dit lokalområde.

 

 

  

 
Modtag nyhedsbreve
-klik her
Billede Færøerne
   
 
Dansens Dag – DANSEhallerne – Pasteursvej 14 – 1799 København V – info@dansensdag.dk Dans24syv arrangerer Dansens Dag i 2012, 2013 og 2014