til forsiden
 
Så er der musik til Årets Dans

Fødderne Viser Vej er kåret som vindermelodi i konkurrencen om at skabe musik til Årets Dans 2012. Man kan købe 'Fødderne Viser Vej' på iTunes her

 

Nummeret er skabt af det unge musikalske makkerpar Daniel Lund Jørgensen og Sebastian Fernando Owens på henholdsvis 23 og 22 år. Udover æren og en pengepræmie på 15.000 kr. kan de to vindere glæde sig til, at sangen vil blive hørt og brugt af tusindvis af danskere på Dansens Dag den 29. april 2012.

Daniel Lund Jørgensen og Sebastian Fernando Owens siger om kåringen: "Vi er meget taknemmelige over, at dommerne har valgt vores sang som vinder. På den måde får vi mulighed for, ved hjælp af musik og dans, at bringe smil frem på læberne af både børn og voksne til Dansens Dag. Vores fokus i skriveprocessen lå i at skrive en sjov, catchy popsang med bred appeal, som på en elegant måde kunne klæde den vindende koreografi.”

Det var et helt enigt dommerpanel, som udvalgte vindernummeret. Ricco Victor er leder af Spil Dansk Dagen og medlem af dommerpanelet. Han udtaler: ”Vi var overraskede over det generelt høje og professionelle niveau i de indsendte bidrag. Vi var dog klart enige om, at nummeret ’Fødderne Viser Vej’ var den rette vinder. Daniel og Sebastian har formået at tilføre energi til det oprindelige track, og det endelige værk har hitpotentiale og giver lyst til at danse”.


Dommerpanelet bestod af produceren og komponisten Pharfar, Ricco Victor (KODA, leder af Spil Dansk Dagen), Anna Krarup (leder af Dansens Dag), Charlotte Fogh Detlefsen (koordinator for Dansens Dag) og af Morten Innstrand (koreograf og kunstnerisk medleder af CPH Dance Arts og Copenhagen Contemporary Dance School).

Læs mere om Årets Dans 2012
 

 
Modtag nyhedsbreve
-klik her
Dans på farten

Dans på farten

På Dansens Dag 2012 blev togpassagerer overrasket af festlige danseindslag på perronerne. Dette mundede ud i en forrygende flash mob på Kbh's Hovedbanegård.

 

Se flere billeder her.

   
 
Dansens Dag – DANSEhallerne – Pasteursvej 14 – 1799 København V – info@dansensdag.dk Dans24syv arrangerer Dansens Dag i 2012, 2013 og 2014