til forsiden
 

Så er Årets Dans 2016 i luften!

 

I år kan både bagersvende og sygeplejesker, politibetjente og sekretærer glæde sig. For Årets Dans 2016 retter sig nemlig særligt mod arbejdspladser. Målet er at få så mange arbejdspladser som muligt i Danmark til at danse med.

 

Koreografien er skabt af dansekompagniet DON GNU, hvor de to koreografer Jannik Elkjær og Kristoffer Louis Andrup Pedersen har skabt en dans, der har en let og humoristisk tone.

– Vi vil gerne gøre dansen jordnær, humoristisk, ligetil og tilgængelig for alle. Vi vil skabe glæde og lyst til at springe ud i dansen og smide armene op over hovedet – altså at give slip, fortæller Jannik Elkjær.  Derfor har den iørefaldende sang til Årets Dans 2016 fået titlen ”Let go”. Musikken er nykomponeret og sunget af musiker, sanger og performer Alice Carreri.

 

Sådan kommer din arbejdsplads til at danse
Har du og din arbejdsplads lyst til at danse Årets Dans 2016 er der flere muligheder:

 

1) Se og lær dansen ud fra præsentationsvideoen ovenfor eller instruktionsvideoen.

 

2) Fra begyndelsen af marts 2016 vil der være en række Årets Dans-tilbudspakker på www.tafatomdansen.dk, hvor din arbejdsplads kan vælge lige netop det tilbud, der passer bedst til jer.

 

Læs mere om DON GNU her

Læs mere om Ta’ fat om dansen her

 
Modtag nyhedsbreve
-klik her
   
 
Dansens Dag – DANSEhallerne – Pasteursvej 14 – 1799 København V – info@dansensdag.dk Dans24syv arrangerer Dansens Dag i 2012, 2013 og 2014